top of page

Nieuws

Zonnig magazijn van Bedking Ergopolis Boortmeerbeek

Bijgewerkt op: 6 jun.

Wat is Bedking Ergopolis?

Langs de steenweg tussen Leuven en Mechelen bevindt zich de speciaalzaak in slaapcomfort en ergonomische zit- en slaapsystemen. Al 35 jaar bezorgt Bedking Ergopolis Boortmeerbekenaars en omstreken een goede nachtrust. De ruime toonzaal van 3500 m² nodigt iedereen uit om het deskundig advies in te winnen van één van de kinesitherapeuten of interieurspecialisten. Met 40 testmatrassen en computergestuurde rugmeting vindt het team van experten de juiste matras voor iedereen.


Daarnaast beschikt Bedking Ergopolis ook over een groot magazijn van 900 m². Deze zaak biedt de mogelijkheid om na aankoop van meubelen deze gratis te stockeren in het magazijn. Zeker als de oplevering van de woning op zich laat wachten of als de renovatiewerken uitlopen, is deze gratis opslagruimte welkom. Op afroep worden de meubels dan geleverd.


Het dak van het magazijn werd recent vernieuwd. Hier worden binnenkort 120 zonnepanelen van 550 Wp. geplaatst met een verwachte jaaropbrengst van 60 000 kWh. Hiermee verhogen we de jaarlijkse productiecapaciteit met 66 kWp. Hierdoor reduceert Bedking Ergopolis de CO2-uitstoot met 32 ton per jaar.


In de komende jaren bekijkt Pascal Mannekens, zaakvoerder van Bedking Ergopolis, of hij na de renovatie van het dak van de showroom, deze ook zal voorzien van zonnepanelen. Ook het plaatsen van ECoOB-laadpalen op de grote parking voor de winkel is nog een optie die Mannekens bekijkt.


Welke installatie ligt er?

Aantal zonnepanelen

120

Geïnstalleerd vermogen

66 kWp

Verwachte jaarlijkse productie

60 000 kWh

CO2-besparing

32 ton/jaar

Totale investering

50 000 EUR

Wil jij ook mee investeren in onze grote zonnedaken?

Dat kan door mee aandeelhouder te worden. Maak kennis met de voordelen: www.ecoob.be/investeermee.50 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page