top of page

Onze projecten in Boortmeerbeek

Vites
Bedking - Ergopolis

Bedking-Ergopolis is reeds meer dan 35 jaar een pionier inzake het betere slaapcomfort en ergonomische zit-en slaapsystemen. Bedking stond mee aan de wieg van Erika, een gepatenteerd luchtreinigingssysteem geïntegreerd in vergadertafels. Goed nieuws voor het klimaat en de algemene gezondheid. Door de samenwerking met ECoOB zorgt de zonnepaneel-installatie van 150 panelen ook voor een flinke reductie van de CO2 uitstoot van de winkel. Daar kan je straks ook zelf je voordeel mee doen door je autobatterij op te laden aan de ECoOB laadpalen terwijl Pascal Mannekens en team je van deskundig advies voorzien in de winkel. 

Specificaties:

Aantal zonnepanelen: 

Geïnstalleerd vermogen: 

Verwachte jaarlijkse productie:

CO2-besparing:

Totale investering:

150

64,5 kWp

58.600 kWh

32 ton/jaar

€ 50.500

ViTeS

ViTeS - ook wel bekend als de koepelorganisatie van Kringloopwinkels - is actief in Vlaams-Brabant en het Nederlandstalig gedeelte van Brussel. Milieu en duurzaamheid zit diep ingebakken in het DNA van dit bedrijf. 

Daarom gingen zij na aankoop van dit bedrijfspand in Boortmeerbeek specifiek op zoek naar een burgercoöperatie voor de financiering, implementatie en exploitatie van hun zonne-installatie. Een project dat we samen met de Mechelse coöperatie Klimaan realiseerden.

Specificaties:

Aantal zonnepanelen: 

Geïnstalleerd vermogen: 

Jaarlijkse productie:

CO2-besparing:

Totale investering:

1330

600 kWp

556.000 kWh

278 ton/jaar

€ 300.000

bottom of page