top of page

Elektrisch laden als dienst 

Overstappen naar elektrisch rijden. Een goede ontzorging is hierbij welkom. Wij bieden oplossingen voor bedrijven, non-profit organisaties, verenigingen in mede-eigendom, maar ook voor de particulier.

ECoOB faciliteert het elektrisch rijden en laden dankzij op maat uitgewerkte laadoplossingen.

 

Met de ECoOB laadpas kan je nu al laden bij WZC De Wingerd. Dankzij de handige app, kan je alle laadgegevens raadplegen.

Maak jouw keuze:

Privé
Laadpalen

Thuisladen nadat je van het werk komt kan op je oprit, in je garage of onder de carport van je woning.

Via onze samenaankoop dienst Zonnebouwers, kan je als huiseigenaar advies krijgen en zo de beste laadoplossing vinden die voor jou past. 

ECoOB zoekt naar een duurzame oplossing voor het laden. Een combinatie van zonnepanelen en laadpalen is ideaal. Heb je al zonnepanelen, dan kan je zeker bij ons terecht voor een laadpaal.

Collectieve
Laadpalen

De collectieve laadinfrastructuur WijLaden voor mede-eigenaars, projectontwikkelaars en syndici is helemaal op maat van jouw appartementsgebouw.

Bedrijven, zorgcentra, publieke gebouwen, die overwegen om laadinfrastructuur te plaatsen, kunnen WijLaden ook toepassen.

ECoOB ontzorgt je als organisatie van bij de eerste afspraak tot en met het onderhoud. Met ECoOB heb je één aanspreekpunt en wij coördineren alles.

Investeer mee in onze laadprojecten

Start met slechts € 250 investering (tot € 25,000). Geniet van 3.25% dividend (2023), plus persoonlijk advies, samenaankoop en aandeelhouderskortingen met meer dan 1000 mede-investereerders.

vanaf

250 EUR

bottom of page