top of page

Voordelen exclusief voor ECoOB aandeelhouders

ECoOB aandeelhouders genieten via hun laadpas van 10% korting op de snelladers van ECoOB (opgesteld aan WZC De Wingerd vanaf midden maart). Goedkope zonnestroom 'tanken' dus. Ook onderstaande voordelen zijn voorbehouden voor ECoOB aandeelhouders.

laddpaal4.png
google maps.png
Zie en monitor je stroomgebruik, teruglevering en sluimerverbruik met 10% korting op de winkelprijs
De P1 meter van HomeWizard (*) klik je in de P1 poort van je digitale teller en je ziet het stroomverbruik, de teruglevering ervan en het sluimerverbruik van jouw woning. Vanachter je PC of via je smartphone. Klik, verbind met wifi en klaar.

Normale prijs: € 34,00 incl. verzendingskosten (incl. BTW)
ECoOB aandeelhouders: € 26.95 (incl. verzending en BTW)
Meet en monitor het stroomgebruik van je elektrische toestellen - met 10% korting op de winkelprijs
De slimme stekker van HomeWizard helpt je om het verbruik van je apparaten in kaart te brengen. Plaats hem op de stekker van het apparaat en begin met meten. De app laat je dit live tot op de seconde zien, maar ook overzichten van dag/week/maand met kostenindicatie.

Nog belangrijker: de stekker schakelt je apparaten uit op tijden dat jij ze niet nodig hebt. Zoals ’s nachts je tv stekkerblok, randapparatuur of het warm water van je keukenboiler. Bepaal zelf met timers wanneer welke apparaten aan moeten zijn en bv. optimaal gebruik maken van je zonnestroom.

Normale prijs: € 38,00 incl. verzendingskosten (incl. BTW)
ECoOB aandeelhouders: € 25.95 (inclusief verzending en BTW)

(*) Dit is een toestel van het bedrijf HomeWizard. ECoOB is niet verantwoordelijk voor het gebruik, het toestel of de door HomeWizard aangeboden garanties en ondersteuning.
Zie ook HomeWizard Helpdesk

bottom of page