top of page

Nieuws

Kies jij voor de staatsbon? Of toch liever voor de klimaatbon?

Bijgewerkt op: 28 mrt.Wist je dat je ook in het klimaat kan investeren? Dit doe je bij ECoOB. Eén à twee keer per jaar doen wij een kapitaalsoproep. Het bedrag van de kapitaalsoproep staat gelijk aan een nieuwe zonne-installatie op daken van grote projecten in de regio Oost-Brabant.


Weetje? ECoOB zonnepanelen liggen op het VTI Leuven, ACV Leuven, Museum M Leuven, Bibliotheek Tweebronnen Leuven, ViTeS Boortmeerbeek, Bedking-Ergopolis Boortmeerbeek, Oostrem De Wilg en Bijlokestraat Herent, Den Dijk Haacht, Basisschool ’t Haegje Haacht, WZC Sint-Margaretha Holsbeek, IGO Holsbeek, basisschool De Klimop Kortenberg, basisschool De Boemerang Kortenberg, Danone Rotselaar, Basisschool De Straal Rotselaar… en ga zo maar even door. Op Ecoob.be kan je kennis maken met al onze projecten per gemeente.


Ook niet-coöperanten krijgen de kans om 1 of meer aandelen te kopen ter waarde van 250 EUR/aandeel. Uiteraard mag elke ECoOB aandeelhouder deelnemen in nieuwe projecten via de kapitaalsoproep, tot zijn maximum van 5000 EUR aan aandelen is bereikt .  


Onze coöperanten kunnen genieten van heel wat voordelen. Daarbovenop genieten zij van een dividend, dat hoger ligt dan de intrest op je spaargeld of de staatsbon. Het dividend bedroeg de laatste jaren tussen de 2,50% en 3,50%. Dus nog steeds blijft de klimaatbon interessant!


Dus zo gek is het niet, om deel te nemen aan de klimaatbon. Investeer dus mee in ECoOB!


96 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page