top of page

Nieuws

De inwoners van Bierbeek in interactie met ECoOB

Bijgewerkt op: 6 jun.Op dinsdag 21 mei 2024 gaf ECoOB een presentatie over het Zonnebouwers programma aan 25 Bierbekenaars in de Raadzaal van het Gemeentehuis van Bierbeek. Schepen van Ruimtelijke Ordening, Leefmilieu en Duurzaamheid Frederik De Buck was aanwezig en milieuambtenaar Philip Peetersille volgden de presentatie. Dankzij de tussenkomst van de gemeente Bierbeek genieten via ECoOB inwoners van gratis neutraal en technisch advies omtrent zonnepanelen, thuisbatterijen en warmtepompboilers.


Stipt op tijd startte ECoOB bestuurder Leo D’Haese de presentatie waarin hij het samenaankoop programma toe lichtte. Hij gaf een laatste stand van zaken rond hernieuwbare energie, het eigenverbruik en het capaciteitstarief.


Er was heel wat interactie met de aanwezigen. Door vraag en antwoorden was er een fijne en interessante dynamiek tussen ECoOB, burgers en stadsbestuur. Leo gaf interessante expertise door aan de aanwezige Bierbekenaars die met een rugzak boordevol informatie naar huis gingen.  


Heb je zonnepanelen nodig, of ken je iemand in Bierbeek die zonnepanelen wilt leggen? Breng hen op de hoogte dat ze kunnen rekenen op het advies van ECoOB via Zonnebouwers | ECoOB. De volgende info-avond is gepland op 17 oktober 2024.

31 weergaven

Comments


bottom of page