top of page

Bestelformulier laadpas 

banner.png

In 2020 plaatste ECoOB meer dan 1000 zonnepanelen op het dak van WZC De Wingerd (wingerdstraat 14, Leuven). Je kan er nu ook gebruik maken van de door ECoOB geplaatste publiek toegankelijke laadpalen. Daarbij ook een snellader, met een vermogen van 150kW, meteen ook de eerste echte snellader in het Leuvense, dicht bij de oprit van de E314.

 

Iedereen kan hier zijn auto op duurzame stroom opladen. ECoOB aandeelhouders genieten bovendien van 10% korting op de standaard laadprijzen (**). Op jaarbasis wordt dat al snel een significante besparing op je transportkosten!

(*)   Indicatief / bij gemiddelde buitentemperatuur / laadtijd van 0 - 80%. 
(**) 0,69 €/kW voor de snellader (150 kW) en  0,54 €/kW voor 11 kW lader. Dit is inclusief 21% btw en exclusief de 10% korting voor ECoOB aandeelhouders.

Bestelling laadpas app en kaart  (*)

(*) Voor ECoOB aandeelhouders: gebruik dezelfde naam en adres als de juridische houder van de ECoOB aandelen. Er zijn geen kosten verbonden aan de bestelling en levering van de laadpas. We sturen je nog een mail met een link naar een app die kan gebruikt worden samen met je accountnummer. Je laadpas ontvang je via de post. Na een laadbeurt wordt er een maandelijkse factuur opgestuurd .

Bedankt voor je bestelling!
bottom of page