top of page

Nieuws

ECoOB Academie 2 : De Boomgaard, een warm woonproject met een warmtenet door ECoOB

Bijgewerkt op: 20 mrt.


Gastsprekers : Jan Vanwezer en Emila Schaltin

 

Locatie : GBS 't Haegje, Verhaegenlaan 7, 3150 Haacht

Datum : zaterdag 27 april 2024

Start- en einduur : 13u45 - 14u30

 

Maak kennis met Jan Vanwezer, een innovatieve zorgleider met een passie voor het creëren van ondersteunende omgevingen. Als campusdirecteur van woonzorgcentrum De Wingerd, directeur van Livez, is hij een vooraanstaande kracht in de zorgsector. Als medeoprichter van de Zorgcirkels jongdementie heeft Jan Vanwezer de normen verlegd en innovatieve zorgbenaderingen geïntroduceerd. Met ongeëvenaarde expertise en toewijding inspireert Vanwezer collega's en gemeenschappen om een verschil te maken in de levens van anderen.


Ontmoet Emilia Schaltin, een gedreven bio-ingenieur milieutechnologie en deskundige adviseur voor duurzaam (ver)bouwen. Als projectcoördinator voor warmtenetten bij ECoOB, en met ervaring als duurzaamheidsambtenaar en consultant bij Boydens Engineering, leidt Emilia Schaltin de weg naar groenere bouwpraktijken en efficiëntere energiebronnen. Met passie voor duurzaamheid en een scherp oog voor innovatie, staat Emilia klaar om jouw visie op duurzaamheid te verwezenlijken.


Deze duo-presentatie vertelt je meer over De Boomgaard. Een nieuw inclusief woonproject waarbij de initiatiefnemers als uitgangspunt nemen dat de nood aan zorg en ondersteuning niet mag leiden tot institutionalisering en het verlies van integratie en participatie in de maatschappij.


Samen met Miss Miyagi, dienstverlener in vastgoed-projecten met maatschappelijke meerwaarde, verenigden De Wissel VZW, Oostrem VZW, WZC De Wingerd, Zorg Leuven en het Leuvense Stadsmakersfonds, zich in de coöperatieve vennootschap LIVEZ, die het Boomgaard-project ontwikkelt. ECoOB en LIVEZ ontwikkelen samen een nieuwe duurzame woonsite in Kessel-Lo, waarbij ECoOB het uitbouwen en uitbaten van warmtenet onderzoekt.


Schrijf je in via onderstaande knop voor deze boeiende info-namiddag op zaterdag 27 april 2024:
162 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page