top of page

Nieuws

Ben jij de enthousiaste vrijwilliger die wij zoeken?

Bijgewerkt op: 27 mrt.


ECoOB start een tof en inspirerend “proteam” op. Het doel is om te werken aan onze merkzichtbaarheid binnen de regio Oost-Brabant. Je kan ingezet worden om een stand te bemannen tijdens events (festival, markt, info-avond, beurs…) en actief mensen te overtuigen van wat ECoOB doet. Je wilt graag flyeren, wanneer we een campagne voeren in een stad of gemeente. Of je hangt mee affiches op op belangrijke drukke plekken.


We zouden het fijn vinden als we een “proteam” kunnen samenstellen van alle leeftijden, die zich samen met de ECoOB medewerkers zich inzetten voor een duurzame toekomst. Samen zorgen we ervoor dat energie een lokaal streekproduct wordt.


Wanneer ontmoeten we elkaar?

Je bepaalt zelf hoe je je engageert en hoeveel energie je erin steekt. We vragen je wel dat je je afspraken nakomt. Het “proteam” is een sterke en krachtige groep geëngageerde vrijwilligers.


Je bent niet alleen een doener, je denkt ook na over hoe het “proteam” efficiëntere inspanningen levert. Uit de gesprekken die je hebt met burgers, haal je nuttige tips die we kunnen omzetten in leuke creatieve events.


Je doet er dus echt toe! Je vormt een belangrijke schakel binnen ECoOB.

Voel je je aangesproken? Wacht dan niet langer en stuur een mailtje naar karen.vandenberghe@ecoob.be Ik bel je op en we spreken af.

47 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page