top of page

Nieuws

Hoera! Mooi voordeel voor ECoOB aandeelhouders

Bijgewerkt op: 1 mrt.


Vanaf nu rechtstreeks toegang tot de Ecopower burgerstroom

Elke ECoOB aandeelhouder kan vanaf nu een stroomleveringscontract af bij Ecopower, zonder aandeelhouder te moeten worden van Ecopower. Ecopower is groenestroomproducent, maar ook elektriciteitsleverancier.  


ECoOB verkoopt de overtollige zonnestroom van haar grote daken, die niet door de gebouweigenaar lokaal wordt verbruikt - de injectiestroom - aan Ecopower, die de stroom op haar beurt levert aan onze aandeelhouders voor hun eigen woning. Een prachtig voordeel voor onze ECoOB coöperanten. Via deze link kan je een contract aangaan bij Ecopower. Met het stappenplan kan je vlot overschakelen naar Ecopower.


Waarom zou je nu overschakelen naar Ecopower?

Volgens het klassement van Greenpeace scoort Ecopower elk jaar de maximumscore. Als burgercoöperatie werken ze op mensenmaat: de klantendienst van Ecopower krijgt in de servicecheck van VREG steevast de beste score voor haar uitstekende dienstverlening en bereikbaarheid.


Ook de prijs is interessant . Ecopower belooft niet altijd de allergoedkoopste te zijn, wel leveren ze eerlijke, Belgische burgerenergie aan een transparante, zo laag mogelijke prijs. Gedaan dus met graven in een kluwen van contracten en tarieven. Eenmaal bij Ecopower weet je dat je goed zit.


De meest duurzame stroom tegen de eerlijkste prijs bij een ethische, coöperatieve leverancier? Als dat geen mooi voordeel is voor onze ECoOB coöperanten!


Vergelijk zeker ook eens elektriciteitsleveranciers

Bekijk dan ook de V-test© van de VREG, want daarop vergelijk je de prijzen van alle elektriciteitsleveranciers. Opgelet: je jaarverbruik o.b.v. je afrekeningsfactuur heb je nodig om de V-test© correct uit te voeren. 


Je zal zien dat groene stroom niet noodzakelijk duurder is!Ontdek het stappenplan om vlot over te schakelen naar Ecopower


620 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page