top of page
Logo wit.png

De adviezen voor woningen in Leuven (postcode 3000), Heverlee (3001), Kessel-Lo (3010), Wilsele (3012) en Wijgmaal (3018) worden gegeven in samenwerking met de Stad Leuven. Woon je in één van deze deelgemeenten, klik op onderstaande knop om door te gaan naar het inschrijvingsformulier van het Leuvense Energieloket. Voor alle andere gemeenten: gebruik onderstaande formulier.

Inwoners van Leuven & deelgemeenten
klik hier om je aan te melden

Inwoners van Leuven & deelgemeenten
klik hier om je aan te melden

Welkom op het Zonnebouwers inschrijvingsformullier

Via enkele korte vragen kunnen we je dossier opstarten. Reken hiervoor op een 5-tal minuten. We vragen ook naar je huidige elektriciteitsverbruik.  Voor dit deel heb je de laatste jaarafrekening van je elektriciteitsverbruik nodig. Het is niet nodig om allerlei moeilijke cijfers in te geven,een simpele upload van je jaarafrekening (als scan of grafisch bestand) is voldoende. Bij tijdgebrek of onduidelijkheden, kan je dit gerust overslaan. Ook als je niet zeker bent of je de installatie kan financieren, meld je aan, dan zoeken we samen naar een oplossing.

IconOnly_Transparent_NoBuffer.png
Selecteer een optie
Selecteer een optie
Bestand uploaden

Het EAN-nummer van je elektriciteitsmeter bestaat uit 18 cijfers. Je vindt ze op de energiefacturen of ze kan ze opvragen bij de netbeheerder.

We
Ik geef voorkeur aan een opvolgingsgesprek via:

Na het klikken op "formulier verzenden" heb je nog 1 actie te vervolledigen: maak op het scherm dat verschijnt een afspraak met een coach op een moment dat jou schikt.

bottom of page