top of page

Nieuws

Kapitaalsoproep voor zonnedaken van ECoOB start op 1 april !

Bijgewerkt op: 28 mrt.


Grijp je kans! Teken in op één van onze projecten

ECoOB maakt zich warm voor de geplande kapitaalsoproep van 400 000 EUR. We hebben dit jaar 4 projecten geselecteerd waarvoor we samen kapitaal ophalen. Jouw steun zorgt ervoor dat deze zonnedaken lokaal stroom produceren. Deelnemen doe je door in te tekenen op een aandeel van 250 EUR.


In het voorjaar van 2024 investeren we in:


Inschrijven voor de kapitaalsoproep loopt tot 15 juni 2024. Daarna sluiten we af! Indien we het kapitaal eerder binnen halen, verwittigen wij je via sociale mediakanalen en per mail.


Geen aprilvis!

Wist je dat coöperanten van ECoOB een dividend ontvingen tussen de 2,50 % en 3,50 %, in de laatste 3 jaar. Waarom zou je twijfelen als je weet dat je minder op je spaarboekje krijgt? Ook de staatsbon geeft je minder rendement.


Wij zetten de voordelen op een rij:

Hoe neem je deel aan de kapitaalsoproep?

Steun ons en koop een aandeel van 250 EUR of meer, zodat we lokaal stroom kunnen opwekken voor de lokale burger en jij verdient er ook aan. Volg de volgende stappen:


  • Stap 1 : Vul het intekenformulier in via deze link

  • Stap 2 : Geef aan welk project je een warm hart toe draagt? Via deze link kan je je voorkeur opgeven.


Nog vragen?

Je kan meer informatie vinden over de financiële gang van zaken op Jaarrekeningen & verslagen | ECoOB. Een kandidaat aandeelhouder informeert zich best met de daar geplaatste Informatienota van ECoOB, kies voor de recentste "2022" versie.


Wij begrijpen dat startende beleggers kunnen twijfelen. In dat geval mag je zeker een mailtje sturen naar info@ecoob.be.


299 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page