#zonnebouwers "Project van het Jaar 2021"

De Oost-Brabantse burgers nomineren
Basisschool De Ark uit Kessel-lo
“#zonnebouwer van het jaar 2021”
Logo de arkNaamloos.png

De Ark wordt beloond met een bon goed voor € 250 rijtegoed voor de Partago elektrische deelauto's. Ook proficiat voor Marjan Debaene, de winnaar van de gratis energiescan (*) van haar woning ter waarde van € 250.

 

De 588 burgers verenigd in Energie Coöperatie Oost-Brabant (ECoOB) vieren ook feest want samen bereikten we een nieuwe mijlpaal: de kaap van € 1 miljoen aan investeringen in duurzame energieprojecten werd overschreden (€1,255 milj.)! Dat zorgde voor maar liefst 1 GWh aan duurzame stroom.

Word zelf ook een #zonnebouwer en investeer mee door ECoOB aandeelhouder te worden.
Ontdek hier jouw voordelen!

De projecten

Investeer mee in nieuwe lokale en duurzame projecten. Een ethische en maatschappelijk relevante belegging van je spaargeld die bovendien ook nog eens een hoger rendement heeft dan de klassieke bankrente!

Projecten die heel hard nodig zijn voor de omschakeling naar een hernieuwbare energievoorziening en een duurzame samenleving.

Word ook een 
Zonnebouwer zonder s visual transparant.png
paneel.png
paneel.png
paneel.png
paneel.png
paneel.png
paneel.png
paneel.png
paneel.png
paneel.png
paneel.png
paneel.png
paneel.png
paneel.png
paneel.png

Hieronder de lijst van de projecten waaruit je kon kiezen. Klik op het zonnepaneeltje voor meer project details.

(*) Als we een energiescan uitvoeren kijken we naar: elektriciteitsverbruik, verwarming/gas/mazout verbruik, groot verbruikers in huis, Isolatie, de mogelijkheden van energie-efficiëntie maatregelen, warmtepompen, zonnepanelen al dan niet met batterij-opslag.  Je kan rekenen op een hele reeks energietips en mogelijke besparingen. De energie-scan wordt uitgevoerd door de ingenieurs van ECoOB. De winnaar is blind getrokken door de gekende onschuldige hand.

Zonnebouwers visual.png