Nomineer jouw #zonnebouwers "Project van het Jaar 2021"

Nomineer jouw #zonnebouwers Project van het Jaar 2021 en geef zo een bedankje aan één van onze klanten (één stem per persoon).  Het project met de meeste stemmen wordt beloond met een bon goed voor € 250 rijtegoed voor de Partago elektrische deelauto's.

Met jouw nominatie maak je trouwens zelf ook kans om gratis energiescans (*) van je particuliere woning te winnen ter waarde van € 250 uitgevoerd door onze ECoOB ingenieurs.


We nodigen je ook graag uit om zelf een #zonnebouwer te worden en mee te investeren in duurzame energie door ECoOB aandeelhouder te worden. Ontdek hier de voordelen!

Nomineer hieronder je favoriete project (tot 30/10).

Klik op het zonnepaneeltje voor meer project details.

De projecten

Investeer mee in nieuwe lokale en duurzame projecten. Een ethische en maatschappelijk relevante belegging van je spaargeld die bovendien ook nog eens een hoger rendement heeft dan de klassieke bankrente!

Projecten die heel hard nodig zijn voor de omschakeling naar een hernieuwbare energievoorziening en een duurzame samenleving.

Wordt ook een 
Zonnebouwer zonder s visual transparant.png
ben.png
paneel.png
paneel.png
paneel.png
paneel.png
paneel.png
paneel.png
paneel.png
paneel.png
paneel.png
paneel.png
paneel.png
paneel.png
paneel.png
paneel.png

Bedankt voor je inzending!

(*) Als we een energiescan uitvoeren kijken we naar: elektriciteitsverbruik, verwarming/gas/mazout verbruik, groot verbruikers in huis, Isolatie, de mogelijkheden van energie-efficiëntie maatregelen, warmtepompen, zonnepanelen al dan niet met batterij-opslag.  Je kan rekenen op een hele reeks energietips en mogelijke besparingen. De energie-scan wordt uitgevoerd door de ingenieurs van ECoOB. De winnaars zullen blind getrokken worden door de gekende onschuldige hand.

Zonnebouwers visual.png