top of page

Wat is jouw ervaring met het persoonlijke advies van de Stad Leuven?

Je vroeg een tijdje geleden een scan aan via de Stad Leuven. ECoOB voerde deze uit in opdracht van de Stad Leuven.

Om onze dienstverlening te verbeteren, na te gaan of we marktconform blijven, de prijs/kwaliteit te garanderen en  de klimaat-impact te meten, hadden we graag geweten of het advies je gemotiveerd heeft om effectief zonnepanelen te plaatsen.
stadleuven.png

Jouw mening

Graag aanvinken wat past:

 

  1. Beschik je over een getekende offerte of factuur, dan zouden we het fijn vinden als je deze via mail kan bezorgen aan roxanne.thiebaut@ecoob.be. We gebruiken deze enkel om het effect van deze campagne te meten d.m.v. statistieken. Verder wordt daar niets mee gedaan! 
     

  2. Je kan nog altijd instappen in ons samen-aankoopprogramma, waarbij één van onze geselecteerde installateurs je zonnepanelen nog dit jaar plaatst voor een lagere prijs dan die die toen voor jou werd berekend. Neem in dit geval gerust contact op met de coach of coördinator van ECoOB voor een aangepaste offerte! LET WEL: de premie is er alleen nog als je installatie in 2024 gekeurd wordt.
     

  3. Leuven biedt nu ook gratis advies aan voor het plaatsen van een warmtepompboiler: advies over je verwarmingssysteem en zonnepanelen

Bedankt voor je inzending!

bottom of page