top of page

Bedankt voor je mening! Als dank bieden we je graag onderstaande kortingen aan, geldig t.e.m. 25/12/2022 (normaal voorbehouden voor ECoOB aandeelhouders)

Zie en monitor je stroomgebruik, teruglevering en sluimerverbruik met 10% korting op de winkelprijs
De P1 meter van HomeWizard (*) klik je in de P1 poort van je digitale teller en je ziet het stroomverbruik, de teruglevering ervan en het sluimerverbruik van jouw woning. Vanachter je PC of via je smartphone. Klik, verbind met wifi en klaar.

Normale prijs:     € 29.99 + € 3.95 verzendingskosten (incl. BTW)
Jouw prijs:          € 26.95 (incl. verzending en BTW)
Meet en monitor het stroomgebruik van je elektrische toestellen - met 10% korting op de winkelprijs
De slimme stekker van HomeWizard (*) helpt je om het verbruik van je apparaten in kaart te brengen. Plaats hem op de stekker van het apparaat en begin met meten. De app laat je dit live tot op de seconde zien, maar ook overzichten van dag/week/maand met kostenindicatie.

Nog belangrijker: de stekker schakelt je apparaten uit op tijden dat jij ze niet nodig hebt. Zoals ’s nachts je tv stekkerblok, randapparatuur of het warm water van je keukenboiler. Bepaal zelf met timers wanneer welke apparaten aan moeten zijn en bv. optimaal gebruik maken van je zonnestroom.

Normale prijs:     € 33.95 + € 4.00 verzendingskosten (incl. BTW)
Jouw prijs:          € 25.95 (inclusief verzending en BTW)
-50 % op de huurprijs van de ECoOB SolarKar
20220929_135625 (002).jpg
De SolarKar aanhangwagen bevat naast 6 zonnepanelen ook een batterij die de opgewekte energie opslaat. Een rijbewijs B en een auto met trekhaak volstaan om de beveiligde SolarKar te vervoeren. Dus waar je ook bent, op kamp, je tuinfeest, een openlucht theater,… een netaansluiting is niet langer nodig. Vink het vakje "ECoOB aandeelhouder" aan en we verminderen het gefactureerde bedrag met 50%.
Amor Mundi: € 15,00 i.p.v. € 25,00
XceKnVwQSMafh8NP.png
In Amor Mundi blikt het hoofdpersonage terug op de periode 2025-2052. De klimaatverstoring slaat toe, een nucleair conflict en een pandemie maken de uitdaging compleet. Individuen en gemeenschappen reageren op uiteenlopende manieren op dit ‘rad van onfortuin’ met positieve, hoopgevende en ... erg grappige initiatieven. Welkom in de wondere wereld van lintbebossing, geenrichtingsstraten, zelfslachtboerderijen, hitte-tapijten, collapsonauten, regenbommen, veganitariërs, droomkwekerijen en katrolwoningen. 

Hilarisch en met als rode draad dat samenwerken werkt.

(*) Dit is een toestel van het bedrijf HomeWizard. ECoOB is niet verantwoordelijk voor het gebruik, het toestel of de door HomeWizard aangeboden garanties en ondersteuning. Zie ook HomeWizard Helpdesk

bottom of page