top of page

Collectieve laadoplossing voor : 

appartementen

WijLaden is een collectieve laadinfrastructuur voor syndici, appartementsbewoners of mede-eigenaars en projectontwikkelaars. Wij ontzorgen door derde partijfinanciering aan te bieden.

Uitdaging 1: thuisladen voor appartementsbewoners

Thuisladen is goedkoop en comfortabel voor huiseigenaars. Dat moet ook zo voor bewoners van het appartementsgebouwen.

Uitdaging 2: pieken en dalen

De energietransitie gaat niet alleen over meer hernieuwbare energie. We staan ook voor de uitdaging om piekbelasting en black-outs te vermijden. 

De oplossing: WijLaden

Een collectief systeem van zonnepanelen op het dak en slim gestuurde, uniforme laadpalen in de garages. Conform de veiligheidsnormen en goedkoop. Ook dure piekbelastingen en black-outs worden vermeden door kunstmatige intelligentie los te laten op de gebruiksprofielen.

non-profit organisaties of bedrijven

Je wenst enkele parkeerplaatsen te voorzien van laadinfrastructuur. Als derde partijfinancierder ontzorgen wij je van bij het eerste gesprek tot en met het onderhoud van uw laadinfrastructuur. 

Uitdaging 1: Laden op het werk, of onderweg

Laden op elke plaats waar je komt. Dat betekent ook bij bedrijven, zorgcentra, openbare gebouwen, ...

Uitdaging 2: pieken en dalen

De energietransitie gaat niet alleen over meer hernieuwbare energie. We staan ook voor de uitdaging om piekbelasting en black-outs te vermijden. 

De oplossing: WijLaden

Een collectief systeem van zonnepanelen op het dak en slim gestuurde, uniforme laadpalen op de parking of in de garages. Conform de veiligheidsnormen en goedkoop. 

WijLaden.png

Duurzaam en maximale ontzorging

hungaria-building-in-leuven-401.jpg

Wil jij WijLaden toepassen in jouw project?

Vul het formulier in en wij nemen met jou contact op.

Bedankt voor jouw aanvraag

Investeer mee in onze laadprojecten

Start met slechts € 250 investering (tot € 25,000). Geniet van 3.25% dividend (2023), plus persoonlijk advies, samenaankoop en aandeelhouderskortingen met meeer dan 1000 mede-investereerders.

vanaf

250 EUR

bottom of page