top of page
Logo zwart.jpg
ECoOB Groeit

ECoOB bestaat 4 jaar. Ondanks zijn jeugdig bestaan is ECoOB toch al uitgegroeid tot een begrip in de regio:
 

  • Meer dan 650 aandeelhouders die ;

  • samen meer dan € 1 miljoen investeerden in zonnepanelen ;

  • en zo 1,6 GWh aan lokaal opgewekte groene stroom produceerden in 2021 ;

  • wat zorgde voor 420 ton CO2 besparing.
     

Maar… er is nog werk aan de winkel! Zo staan er momenteel (mei 2022) maar liefst 9 nieuwe projecten in de pijplijn en zijn er een 15-tal bijkomende in de studiefase!
 

Word een ECoOB Ambassadeur

Aandeelhouders zorgen voor.... meer aandeelhouders

De 38% groei in aandeelhouders in 2021 t.o.v. 2020 kwam vrij organisch tot stand.

 

Aandeelhouders spreken over de projecten met vrienden, familie of de buren en hun enthousiasme werkt aanstekelijk en … zorgt voor nieuwe aandeelhouders.

De bestaande aandeelhouders zijn dus onze ware ambassadeurs! 

Gezien de vele projecten die op stapel staan, willen we ook in 2022 een gelijkaardige groei in aantal aandeelhouders realiseren. We zoeken dus nog extra ambassadeurs. 

merk attributen.jpg

ECoOB ambassadeurs

“Foto” ambassadeur

We sturen een fotograaf langs. Hij maakt een mooie foto van je, we voorzien deze van een quote die op je lijf geschreven is en we publiceren de foto op onze social media. Als de fotograaf bij je thuis is, maakt hij gelijk een aantal familiefoto’s voor persoonlijk gebruik als wederdienst. 

“Stand” ambassadeur

Beman samen met ECoOB een stand tijdens een infodag, buurtfeest, open dag op school,… Wij voorzien de nodige materialen en een ervaren “standwerker” sluit aan. Gaandeweg leer je hoe je het verhaal van ECoOB kan brengen: onze klimaatimpact, de centrale rol van burgers in het energielandschap, lage en stabiele energieprijzen, energie als streekproduct.

“Event” ambassadeur

Ga mee met ons op pad. Trek je stoute schoenen aan en ga zelf in gesprek met anderen om hen ECoOB te leren kennen: je vereniging waar je lid van bent, de buurt tijdens een vergadering van het buurtcomité, of tijdens een door jou georganiseerd klimaatcafé of vriendendiner. Laat ons weten waar we van dienst kunnen zijn en een ECoOB bestuurder zal met alle plezier samen met jou het woord voeren. 

VB foto amb.jpg

ECoOB Ambassadeur worden

Alvast bedankt!

bottom of page